Станови

...
41m2
Двособен
Стан 1
...
55m2
Двособен
Стан 2
...
55m2
Двособен
Стан 3
...
58m2
Двособен
Стан 4
...
53m2
Двособен
Стан 5
...
106m2
Четирисобен
Стан 6
...
116m2
Четирисобен
Стан 7
...
79m2
Трособен
Стан 8
...
75m2
Трособен
Стан 9
...
30m2
Еднособен
Стан 10
...
73m2
Трособен
Стан 11
...
129m2
Четирисобен
Стан 12
...
66m2
Трособен
Стан 13
...
66m2
Трособен
Стан 14
...
68m2
Трособен
Стан 15