СТАН 1

Двособен
Стан бр:
1    16    31    46    61    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
3.3м2
2. Бања
4.3м2
3. Дневна соба. кујна и трпезариј
20.5м2
4. Спална соба
11.6м2
5. Тераса
1.7м2
ВКУПНО:
41м2