СТАН 13

Трособен
Стан бр:
13    28    43    58    73    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
5.2м2
2. Гостински тоалет
2.1м2
3. Бања
4.4м2
4. Дневна соба. кујна и трпезарија
24.8м2
5. Детска соба
11.6м2
6. Спална соба
12.8м2
7. Тераса 1
3.6м2
8. Тераса 2
2м2
ВКУПНО:
67м2