СТАН 3

Двособен
Стан бр:
3    18    33    48    63    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
3.3м2
2. Бања
4.2м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
28.7м2
4. Спална соба
14м2
5. Тераса
4.2м2
ВКУПНО:
54м2