СТАН 12

Четирисобен
Стан бр:
12    27    42    57    72    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник 1
4.7м2
2. Гостински тоалет
2.9м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
50м2
4. Ходник 2
4.2м2
5. Перална/сушара
2.4м2
6. Детска соба 1
11.5м2
7. Детска соба 2
13.4м2
8. Бања
4.1м2
9. Спална соба
18м2
10. Бања за спална соба
4.3м2
11. Тераса 1
5.1м2
12. Тераса 2
1.5м2
13. Тераса 3
4.7м2
ВКУПНО:
127м2