СТАН 10

Еднособен
Стан бр:
10    25    40    55    70    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
2.1м2
2. Бања
4.4м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
21.2м2
4. Тераса
2.5м2
ВКУПНО:
30м2