СТАН 8

Трособен
Стан бр:
8    23    38    53    68    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
6.3м2
2. Гостински тоалет
2м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
28.4м2
4. Детска соба
14.6м2
5. Спална соба
13.6м2
6. Бања
6м2
7. Тераса 1
4.8м2
8. Тераса 2
3.1м2
ВКУПНО:
79м2