СТАН 9

Трособен
Стан бр:
9    24    39    54    69    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
6м2
2. Гостински тоалет
2м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
26.8м2
4. Детска соба
15м2
5. Спална соба
12.9м2
6. Бања
5.3м2
7. Тераса 1
4.4м2
8. Тераса 2
2.6м2
ВКУПНО:
75м2