СТАН 15

Трособен
Стан бр:
15    30    45    60    75    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
5.9м2
2. Гостински тоалет
2м2
3. Бања
5.3м2
4. Дневна соба. кујна и трпезарија
24.6м2
5. Детска соба
13.6м2
6. Спална соба
13.6м2
7. Тераса 1
0.9м2
8. Тераса 2
2м2
ВКУПНО:
68м2