СТАН 11

Трособен
Стан бр:
11    26    41    56    71    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
6.1м2
2. Гостински тоалет
2.3м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
24.2м2
4. Детска соба
14.1м2
5. Спална соба
13.5м2
6. Бања
5.3м2
7. Тераса 1
4.1м2
8. Тераса 2
3м2
ВКУПНО:
73м2