СМАРТ ТЕХНОЛОГИЈА

СмартБит концептот е заснован на вградување и интеграција на различни технологии во станбените објекти кои овозможуваат поедноставно обликување на секојдневното живеење со дигитализација и поврзување на сите процеси. Дизајнирани за паметно, софистицирано, удобно, безбедно живеење.Енергетски ефикасни со вклучени напредни системи за автоматизација со кои им се обезбедува на идните жители софистициран мониторинг и интелигентна контрола врз функциите на нивниот дом.