СТАН 4

Двособен
Стан бр:
4    19    34    49    64    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
3.3м2
2. Бања
4.2м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
33м2
4. Спална соба
13.3м2
5. Тераса
4.2м2
ВКУПНО:
58м2