СТАН 7

Четирисобен
Стан бр:
7    22    37    52    67    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник 1
7.9м2
2. Гостински тоалет
2.4м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
34.1м2
4. Спална соба
17.3м2
5. Бања за спална соба
4.7м2
6. Ходник 2
3.6м2
7. Детска соба 1
12.6м2
8. Тераса 3
2.7м2
9. Детска соба 2
13.4м2
10. Бања
7.4м2
11. Перална/сушара
3.1м2
12. Тераса 1
4.1м2
13. Тераса 2
2.6м2
ВКУПНО:
116м2