СТАН 6

Четирисобен
Стан бр:
6    21    36    51    66    
Кат:  1 2 3 4 5
1. Ходник
8.5м2
2. Гостински тоалет
2.4м2
3. Дневна соба. кујна и трпезарија
34.4м2
4. Детска соба 1
10.1м2
5. Детска соба 2
14.2м2
6. Спална соба
15.4м2
7. Бања за спална соба
4м2
8. Бања
6.9м2
9. Перална/сушара
3.6м2
10. Тераса 1
3.5м2
11. Тераса 2
3.1м2
ВКУПНО:
106м2